Pitajte nas sve što Vas interesuje

Pošalji upit

RESOR AGH

Kompanija RESOR 2014. godine kupuje imovinu preduzeća AGH za razvoj, proizvodnju I promet armature, koje je osnovano 1979. godine sa sedistem u Gadžinom Hanu. Proizvodna hala se prostire na 2500m2.

Kompanija RESOR je zadržala proizvodni program, proizvodnju cevovodne armature i spojnih elemenata za vodovode, elektrane, toplovode i sl. Armature se primenjuju za transport različitih fluida kao što su: pitka voda, industrijska voda do temperature 250 C, morska i slana voda, otpadna voda, nafta i naftni derivati, prirodni gas, dimni gas i gas visoke peći, praškasti materijali, pulpa i dr.

Kao I proizvodnju industrijskih cevnih armatura prečnika od DN 40 do DN 3000 (mm) i pritisaka od NP 2.5 do NP 64 (bar).

Na vaš zahtev RESOR može da proizvodi armaturu i sa karakteristikama koje nisu definisane katalogom.

Svi proizvodi se izrađuju od odgovarajućeg čelika sa odgovarajućom termičkom i mašinskom obradom kako je to definisano tehničkom dokumentacijom. Kućišta armature se uglavnom izrađuju zavarivanjem ili livenjem. Kompanija od osnivanja posluje pozitivno i svake godine uvećava obim proizvodnje i broj radnika. Resor ima veoma dobru saradnju sa Mašinskim Fakultetom Univerziteta u Nišu, koji je osnovna baza za regrutovanje visokoedukovanih kadrova, kao i partner u određenim projektima.

Upoznajte i naše ostale kompanije!

Novi Proizvodi

Osvajamo novo i usavršavamo postojeće. Svi naši proizvodi rezultat su višedecenijskog iskustva i analize u realnoj primeni.

VIDI SVE PROIZVODE

Korisnici kažu o nama:

“No man but feels more of a man in the world if he have but a bit of ground that he can call his own. However small it is on the surface, it is four thousand miles deep; and that is a very handsome property.”
TOPLANA NIŠ • NOVI VLASNIK NAŠEG PROIZVODA

“Many novice real estate investors soon quit the profession and invest. When you invest in real estate, you often see a side of humanity that stocks, bonds, mutual funds, and saving money shelter you from.”

VODOVOD NIŠ • UGRADNJA I ODRŽAVANJE